| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karpcik35 troszkę już działa

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2017 16:40 Temat postu: Albumy i ramki |
|
|
Hej, koniecznie sprawdźcie ofertę sklepu http://www.albumyfoto.pl/, znajdziecie tam wiele modeli ramek na zdjęcia oraz albumów. Sprawdźcie, polecam!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2017 16:40 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
East narybek

|
Wysłany: Pią Cze 29, 2018 11:32 Temat postu: |
|
|
A może dobrym pomysłem byłoby zostawienie tej kwestii specjaliście? Wydaje mi się, że w ten sposób można sobie oszczędzić wielu problemów oraz trudności. _________________ Bo gdy nam źle — nie wstydzimy się Boga. Wstydzimy się go tylko wtedy, gdy nam dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justtt narybek

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 16:00 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to jest temat dla specjalisty z tej dziedziny. Można wielu trudności sobie w ten sposób oszczędzić. _________________ Powiedz mi, co jesz, a ja ci powiem, kim jesteś. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sherlock832 narybek

|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2019 11:09 Temat postu: |
|
|
Ja się kompletnie na tym nie znam. Nie będę w stanie tutaj pomóc. _________________ Wiara, podobnie jak miłość, nigdy nie opiera się na rozumie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rozalia narybek

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2021 16:09 Temat postu: |
|
|
| Wiecie, jak chcecie przykładowo zawiesić obraz, to warto zapoznać się też z ofertą https://kolorowykoszyk.pl/haczyki-command-3m . Wszystko dlatego, że znajdziecie u nich właśnie wysokiej jakości haczyki command, które wszechstronnie możecie wykorzystać do ich wieszania. Co fajne są to taśmy/ haczyki wielokrotnego użytku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oplatonix33 narybek

|
Wysłany: Wto Maj 28, 2024 16:46 Temat postu: |
|
|
A wy wolicie zdjęcia oglądać w albumie czy lepiej jak są powieszone w ramkach? _________________ Studio Fotograficzne Warszawa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2024 16:46 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |